Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadınlık organını kıllı görmek

Rüyada kadınlık organını kıllı görmek

Rüyada kadınlık organını kıllı görmek hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, gittiği yolda muvaffak olacağına, hayal ettiğinden de çok malı ve parası olacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine ve evlat sahibi olunacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, çözülmeyen bir mal davası nedeniyle mahkemeye taşınacağına, arkasından iş yaparak onu zor duruma düşüreceğine alamet etmektedir.

Rüyada kadınlık organını kıllı gördüyseniz:

  • Biraz daha uyumlu olmayı denemeli, dik başlılığı bir kenara bırakmalısınız.

Rüyada kadın organı kıllı görmek hak etmediği sözlere ve muameleye maruz kalacağına, çok sıkıntılı zamanları geride bırakacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına yorulur.

Rüyada kadın organını kıllı görmek elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına ve sevdiği kişilerden alacağı yardım ile işlerini çok hayırlı bir düzene oturtup kazanç elde edeceğine, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, mal mülk edineceğine alamet etmektedir.

Rüyada kadınlık organını kıllı görmek kurtuluşu yakalayacağına, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, rakiplerine karşı fark atacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada kadın organından kıl koparmak hanesine bolluk ve bereket dolacağına, sıkıntılarının biteceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, yönlendireceğine delalettir.

Rüyada kadınlık organında kıl görmek bir sebeple çok zorlanacağına, gelişim içine gireceğine, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada kendi organını kıllı görmek ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, ruh sağlığının bozulacağına, işindeki verimliliğin düşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada kıllı erkek organı görmek mutlu günler yaşanacağına, sevinileceğine, iş ortamında bir tartışma yaşanacağına, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine işarettir.

Rüyada kıllı organ görmek sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments