Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadın organı kıllı görmek

Rüyada kadın organı kıllı görmek

Rüyada kadın organı kıllı görmek mal ve mülk sahibi olup refah içinde yaşayacağına, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, zorlukların ve sorunların aşılacağına yorulur.

Rüyada kadın organı kıllı gördüyseniz:

  • Bazı kişileri yanlış adımlar atmaktan veya yanlış planlarından geri çevirebilmek için uğraş verebilirsiniz.

Rüyada kadın organından kıl koparmak sevdiği bir kişinin büyük bir üzüntü yaşayacağına, manevi anlamda da huzur içinde olacağına, dertlerinin dermanını bulacağına delalettir.

Rüyada kadın organını kıllı görmek rüya sahibinin çok zor ve kötü günler geçireceğine, malında azalmaya, ferah bir eve geçileceğine rivayet eder.

Rüyada kadın organı kıllı görmek başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına alamet eder ve rüya sahibinin karlı olacak yatırımlardan önemli oranda kazanç elde edeceğine, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada kadınlık organını kıllı görmek kişinin kafasının rahat edeceğine, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, bir anda yokluğa düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada kadınlık organında kıl görmek emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, onların güvenini sarsacağına, mutluluğunun daim olacağına işarettir.

Rüyada kıllı erkek organı görmek şansının ve bahtının daima açıkolacağına ve kendisinden yana gideceğine, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, endişelerin son bulacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada kendi organını kıllı görmek yardıma ihtiyaç duyacağına, eşe dosta yardım edileceğine, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına inanılır.

Rüyada erkek organında kıl görmek çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine ve herhangi bir hastalık ile bir sorun yaşamayıp çok sıhhatli olacağına, kendisini tatsız bir durumun ortasında bulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments