Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadın organından kıl koparmak

Rüyada kadın organından kıl koparmak

Rüyada kadın organından kıl koparmak eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, işlerini yoluna sokacağına ancak daha sonra edilen yardıma rağmen düşmanlarla işbirliği içerisine gireceğine, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine ve çok hayırlı bir şekilde ve emin adımlarla amacına ulaşacağına, çok büyük kazanç sağlanacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına, süzüleceğine, ağlayacağına rivayet eder.

Rüyada kadın organından kıl koparmak gördüyseniz:

  • İlişkilerinizi geliştirmek için göstereceğiniz gayret sevdiğiniz ya da önemsediğiniz kişileri şaşırtabilir.

Rüyada kadın organı kıllı görmek hedeflerini tutturmayı başaracağına, çocuklar gibi mutlu olacağına, mesleği ile ilgili farklı kararlar alıp, uygulayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kadınlık organını kıllı görmek sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına, herkesin üzerine düşen neyse yerine getireceğine, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kadınlık organında kıl görmek çok zor zamanlar geçirileceğine, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine işaret eder.

Rüyada kadın organını kıllı görmek hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kadın organından kıl koparmak hem yeni yerler göreceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, yeni bir araba satın alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek organında kıl görmek yöneticilik koltuğuna oturacağına, insanlardan uzaklaşacağına, hakkında kötü düşünen ve ekmeğiyle oynayan insanların pişman olacaklarını ifade eden rüya, tatsız günlerin geride bırakılacağına yorulur.

Rüyada erkek organını kıllı görmek dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına rivayet eder.

Rüyada kendi organını kıllı görmek çok güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine ve uzun zaman sonra ilk kez kötü haber alınacağına, kazancında artış olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments