Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadınlık organında kıl görmek

Rüyada kadınlık organında kıl görmek

Rüyada kadınlık organında kıl görmek daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kadınlık organında kıl gördüyseniz:

  • Gereksiz kuruntulara kapılmayın.

Rüyada kadın organından kıl koparmak hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine işarettir.

Rüyada kadın organı kıllı görmek ancak çok büyük bir zarar görmesine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kadınlık organında kıl görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, itibar göreceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kadın organını kıllı görmek başarının düşeceğine, kazancın yetmez olacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına alamet eder.

Rüyada kadınlık organını kıllı görmek sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, kendisini mutlu eden tüm detayları hayatına katacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine delalettir.

Rüyada erkek organını kıllı görmek kazancın çoğalacağına, hayaline kavuşacağına ve muradına ereceğine, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve zor bir eğitim hayatının kolay bir şekilde aşılacağına rivayet eder.

Rüyada üreme organında kıl görmek aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine, kazancının düşeceğine ve bu nedenle yokluk içinde kalacağına, maddi ve manevi yönden yanında hep birileri olacağına işarettir.

Rüyada kendi organını kıllı görmek ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, doğru bildiği yoldan şaşmadan, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments