Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadınlarla tanışmak

Rüyada kadınlarla tanışmak

Rüyada kadınlarla tanışmak çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada kadınlarla tanışmak gördüyseniz:

  • Ani hareketlerde veya tepkilerde bulunmak zorunda değilsiniz.

Rüyada kadınla tanışmak kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, zamandan da kar edeceğine işarettir.

Rüyada güzel kadınla tanışmak huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, çok daha uzun bir ömre sahip olacağına yorulur.

Rüyada bir kadınla tanışmak iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine delalettir.

Rüyada kadınlarla tanışmak rakiplerine karşı da üstünlük kazanacağına, âlim kimselerden feyz alacağına, dertlerin günden güne daha da artacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine işarettir.

Rüyada erkek arkadaşla tanışmak iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu çalışmalar sayesinde hayırlı ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağı ve hayırlı kişiler ile iş ortaklıkları yapılacağına delalettir.

Rüyada tanımadığı bir erkekle tanışmak aile hayatındaki uyumun ve huzurun da artacağına, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgilinin annesiyle tanışmak karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına ve sorunların aşılması konusunda yardım edeceğine, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, geri planda kalacağına delalettir.

Rüyada sevdiği kişinin ailesiyle tanışmak kişinin çocuk hasreti çekeceğine, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments