Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kadınla tanışmak

Rüyada bir kadınla tanışmak

Rüyada bir kadınla tanışmak buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi gelişmeler yaşayacağına, iş hayatının düzeleceğine, sıkıntılarının son bulacağına, hayal gibi kalacak isteklerinin gerçekleşeceğine, hayatının güllük gülistanlık olacağına, ticari yönden atılacak adımların hayırlı olacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin kötüleşeceğine rivayet eder.

Rüyada bir kadınla tanışmak gördüyseniz:

  • Geleceğe dönük planlarınız size büyük heyecan verirken, bazı alanlarda bazı kişileri rahatsız ediyor olabilir.

Rüyada bir kadınla tanışmak sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, çok mutlu olacağına delalettir.

Rüyada kadınla tanışmak tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, yakın zamanda tüm yatırımlarından oldukça büyük paralar kazanacağına, başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına delalettir.

Rüyada güzel kadınla tanışmak amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kadınlarla tanışmak yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, şerefe ve izzete, en tepkedeki kimse olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tanımadığın biriyle tanışmak art niyetli kişilere uyacağına, boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada ünlüyle tanışmak işlerin aksamaması için bazı adımlar atılacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına rivayet eder.

Rüyada güzel bir kızla tanışmak uzun ve hayırlı bir ömre, bekar kimseler için eşlerinin yabancı uyruklu olacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeni bir erkekle tanışmak çok kötü günler geçireceğine, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments