Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz tenli olmak

Rüyada beyaz tenli olmak

Rüyada beyaz tenli olmak gönlünce ve istediğince bir hayat yaşayacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, işlerinin çoğalacağına bu sayede maddi sıkıntılarının sona ereceğine, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına inanılır.

Rüyada beyaz tenli olmak gördüyseniz:

  • Suçlanan taraf olmak istemiyorsanız, başkalarının karıştırdığı durumlara müdahale etmemenizde fayda var.

Rüyada beyaz tenli erkek görmek var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, aynı zamanda da kesesini daha fazla doldurmayı başaracağına, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına ve içinden çıkılmayacak durumlara düşmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendini beyaz tenli görmek yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına, çevresinin genişleyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına delalet eder.

Rüyada tenini beyaz görmek hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, kinin ve düşmanlığın giderileceğine, daha başarılı ve kazançlı olacağına inandığına ve bunun da kendisine gerçek bir başarı getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz tenli kadın görmek sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, rahata kavuşacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz tenli mavi gözlü bebek görmek borç yüzünden uykuların kaçacağına, parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine, kendisine tehlike oluşturacak her durumun farkına varacağına işaret eder.

Rüyada beyaz ten görmek örnek, saygı değer, sözü dinlenir, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına alamet eder.

Rüyada beyaz tenli erkek bebek görmek onları tebrik edeceğine, ümitsizliğe, daha sonra mutlu bir birlikteliğe yol alacağına delalet eder.

Rüyada beyaz tenli bebek görmek sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına ve çok büyük üzüntüler yaşadıktan çok sıkıntılar çektikten sonra işlerinde yavaş yavaş iyileşme yaşanacağına ve para kazanmaya devam edeceğine, yok yere kendisini üzdüğü bir dönemin yakın bir zamanda son bulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments