Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ten çorap almak

Rüyada ten çorap almak

Rüyada ten çorap almak gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, ana baba dualarının alınacağına, önüne pek çok imkan sunulacağına ve yeni kurslara, seminerlere katılarak mevcut yeteneğini daha da iyi hale getirip, seçkin bir eleman haline geleceğine, eğer bu durum başarılı olursa rüya sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına, emek ve değer verdiği bir arkadaştan nankörlük ve vefasızlık göreceğine, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada ten çorap almak gördüyseniz:

  • Dinleyicilerinizi dikkate almalı veya sizi kimlerin daha fazla dinlediğini gözden geçirmelisiniz.

Rüyada ten rengi çorap görmek maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına yorulur.

Rüyada ten rengi külotlu çorap görmek bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine delalet eder.

Rüyada ten rengi ince çorap giymek kendisini aşan işlere kalkışacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine, iş yerinde görevini zorla yerine getireceğinden dolayı amirlerinden ikaz alacağına, kısa süreli hastalık yaşamasına delalet eder.

Rüyada ten rengi çorap giymek daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine delalettir.

Rüyada ten çorap almak hayal kırıklığına uğrayacağına, gözyaşı dökeceğine, sıcak ve uzun süreli dostluklar kurulacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine rivayet eder.

Rüyada ten rengi ince çorap görmek ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, kalabalık ortamlarda kişinin egosunu yükseltecek konuşmalar olacağına, sorunlarını bu sayede bitireceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına işaret eder.

Rüyada siyah ten çorap giymek dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, tüm beklentilerini yerine getireceğine rivayet eder.

Rüyada ten çorap görmek yardımsever ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yoluna adım atılacağına, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, eski hayat düzenine ve huzuruna tekrar kavuşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments