Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada teninin beyazladığını görmek

Rüyada teninin beyazladığını görmek

Rüyada teninin beyazladığını görmek ana baba sözü dinlemeye, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, pembe gelinlik ise henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, yeniliğin kendisine iyi geleceğine ve şifa olacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, büyük bir tatsızlık yaşanacağına, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada teninin beyazladığını gördüyseniz:

  • Aileniz ya da akrabalarınızla biraz daha ilgi gösterip onlara zaman ayırabilirseniz, iç huzuru da yakalayabilirsiniz.

Rüyada teninin beyazladığını görmek kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, hak yolunu tutacağına tabir olunur.

Rüyada siyah ten çorap giymek herkesin rahat edeceğine, hayatının kolaylaşacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, bir sebeple çok büyük ve çok güzel çalışmalar yapmak amacıyla kendisini kısa bir süre için diğer insanlardan ayırıp daha rahat bir şekilde kendi işlerine bakacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz tenli erkek görmek çok zor dönemlerin geçirileceğine, toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz tenli olmak zarara uğrayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada tenini beyaz görmek insanları aldatarak menfaat elde edeceğine, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine ve çok daha iyi fırsatlar ile karşılaşacağına, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına delalet eder.

Rüyada ten rengi sütyen görmek üst mevkilere terfi edilmek gibi bir onura nail olunacağına, ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada ten çorap görmek ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, kendisini iyi hissetmesine vesile olacak çarelere ve çözümlere kavuşacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine işarettir.

Rüyada ten koklamak geçim sıkıntısının, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments