Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadının ayakta işediğini görmek

Rüyada kadının ayakta işediğini görmek

Rüyada kadının ayakta işediğini görmek üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına, hafifleyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, yeni bir çevre edinileceğine, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, herkesi kendisine hayran bırakacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kadının ayakta işediğini gördüyseniz:

  • O sizin kendisine karşı dürüst olmadığınızı düşünüp birtakım endişelere kapılıyor.

Rüyada kadının ayakta işediğini görmek dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, elinin kolunun bağlanacağına delalettir.

Rüyada ayakta işediğini görmek kendisine gelir getiren yolların önüne engeller çıkacağına, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına, önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada kadının işediğini görmek umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, bir takım sorunlarla karşılaşacağına, yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine işarettir.

Rüyada bir kadının işediğini görmek aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine rivayet eder.

Rüyada el ve ayakta kına görmek ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, gönlünce harcama yapmasına, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına tabir olunur.

Rüyada ayaktan kurşun yemek dünü arkada bırakarak, yarınlara bakacağına, eğleneceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına delalettir.

Rüyada ayaktan kıymık çıkarmak tabiri caizse ağız tadından olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına işarettir.

Rüyada ayaktan nasır koparmak büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, arkadaş ilişkilerinde küslüklerin, kırgınlıkların, alınganlıkların hasıl olacağına, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments