Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sakalı çıkmış kadın görmek

Rüyada sakalı çıkmış kadın görmek

Rüyada sakalı çıkmış kadın görmek eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine ve hayırlı bir kısmet ile karşılaşacağına, kendi işini kuracağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada sakalı çıkmış kadın gördüyseniz:

  • Bir uyarı; gerek özel hayatınızda, gerekse iş ilişkilerinizde sürekli bir iletişim kopukluğu içinde olmanız mümkündür.

Rüyada kadın sakalı görmek aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve büyük bir mutluluk duyulacağına, kötü alışkanlıklardan birine tekrar başlanacağına, ancak durumundan kurtulmazsa kendisini çok bereketli ve güzel zamanlardan mahrum bırakacağına işarettir.

Rüyada kadının kendini sakallı görmek aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, bu sayede çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, kederleneceğine işarettir.

Rüyada bir kadının sakalının çıktığını görmek yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş bir kadını sakallı görmek bütçesinin küçüleceğine, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, yeni işlere girmek için çeşitli adımlar atılacağına alamet eder.

Rüyada kadın beyaz sakal görmek yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, özellikle daha çok gelir getiren bir işe sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada siyah sakal kadın görmek uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine ve karşısına çok hayırlı kapıların açılacağına yorulur.

Rüyada kadının sakallarının çıktığını görmek işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, sağlığının da bozulacağına, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına delalettir.

Rüyada kadında sakal görmek nasibin de kısmetlerin de artacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, başarılı bir kariyere ve çok kazançlı bir işe sahip olunacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments