Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadın yumurtalık görmek

Rüyada kadın yumurtalık görmek

Rüyada kadın yumurtalık görmek sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, kişinin dünya hayatında gerçekleştirmek istediklerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine bu sayede kendisine olan inancını ve güvenini geri kazanacağına, helal kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kadın yumurtalık gördüyseniz:

  • Eşinizle ya da sevdiğinizle birlikte her konuda birlikte birşeyler yapmak için harekete geçin.

Rüyada kadın yumurtası görmek attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine, kimseyle konuşmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kadın yumurtalık görmek çok dikkat çekeceğine, kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına delalet eder.

Rüyada kadın yumurtalığı görmek iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, korkularının yok olacağına, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada yumurta salatası görmek fakirlerin zenginleşeceğine ve huzurlu olunacağına, mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına, kişinin de bu durumu kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kızartılmış yumurta görmek eşler arasındaki sorunların çözüme kavuşacağına, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına ve evlatlarından hürmet göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının elinde yumurta görmek üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına, mutluluğunun artacağına, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine işarettir.

Rüyada eve yumurta getirmek çözmeye çalıştığı problem ya da durum içinde sürekli başa döneceğine, kazancın her daim artacağına, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada yumurta ve civciv görmek kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, makbul olan mallara kavuşacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments