Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada biri tarafından dudaktan öpülmek

Rüyada biri tarafından dudaktan öpülmek

Rüyada biri tarafından dudaktan öpülmek zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, daha büyük saygınlık kazanılacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına ve kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine, verilen sözlerin tutulacağına ve rahat edileceğine, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada biri tarafından dudaktan öpülmek gördüyseniz:

  • Sizi provoke eden veya sinirlendiren kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada bir erkek tarafından dudaktan öpüldüğünü görmek eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, büyük düşüneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kadın tarafından dudaktan öpülmek işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına işarettir.

Rüyada bir erkek tarafından dudaktan öpülmek çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, yardıma muhtaç olan kişilere yardım etmek için çaba göstereceğine ve zorlukları yenmeleri için destek olacağına delalettir.

Rüyada biri tarafından dudaktan öpülmek kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, hayatı boyunca eşi ile hoş muhabbette kalacağına, sonra da kaybettikleri karşısında yaptığı hatanın büyüklüğünün ve ciddiyetinin farkına vararak çok üzüleceğine yorulur.

Rüyada dudakta uçuk çıktığını görmek gönlünün rahata ereceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, sorunların tamamen biteceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyi dudağından öpmek günahlarından tövbe eden kişinin dualarının da kabul olacağına, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına delalettir.

Rüyada dudaktan dudağa öpüşmek ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, yaşamını daha iyi planlayacağına alamet eder.

Rüyada sevgilisini dudaktan öpmek sorunların tek kalemde silineceğine, büyük atılımlar yapılacağına, bu atılımlar sayesinde üst yöneticiler tarafından çok güzel bir noktaya gelineceğine, hayatında yeni ufuklar açacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments