Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadın popusu görmek

Rüyada kadın popusu görmek

Rüyada kadın popusu görmek evdeki nimetin çoğalacağına, işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, imkânların çok daha iyi olacağına, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, onlara galip geleceğine, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, her şeyin etiketinin iki katına çıkıp, insanların alım gücünün azalacağına yorulmaktadır.

Rüyada kadın popusu gördüyseniz:

  • Bazı girişimleriniz, planlarınız, iş birlikleriniz ya da anlaşmalar konusunda kafanızın bir köşesinde soru işaretleri ya da şüpheler varsa, kalbinizin sesini dinlemenizde fayda var.

Rüyada kadın popusu görmek hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, üzüntülü haberler alacağına, sevilen bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek popusu görmek elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, dileklerin sorunsuzca yerine geleceği, borçların ve dertlerin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada kocasının yanında başka kadın görmek yaşamının planlarına uygun şekilde ilerlemeye başlayacağına, işlerin daha kötüye gideceğine, yaptığı bir projede büyük zararlara uğrayacağına işaret eder.

Rüyada kara peçeli kadın görmek işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine ve hayli zamandan beri görüşülmemiş olan bir kişi ile yakın bir zaman içinde görüşüleceğine, iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine işaret eder.

Rüyada evli kadının gelin olmak sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, çalıştığı yerde yöneticiliğe yükseleceğine inanılır.

Rüyada kadına bakmak onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına delalettir.

Rüyada bir kadınla sohbet etmek büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, gönül yaralarının iyileşeceği, geçim derdinin de ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada bir kadınla dudaktan öpüşmek kötü sözler duyulacağına, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, maddi ve manevi zararların sona ereceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments