Rüyada kadına bakmak

Rüyada kadına bakmak her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, problemlerini çözeceğine ve kendisine dert olan şeylerden kurtulup, huzur bulacağına, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına ve sevilen kişiler ile sevinçli ve güzel günler görüleceğine, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, en kutsal ve en yoğun duyguları yaşayacağına, hayırlı bir yola girileceğine tabir olunur.

Rüyada kadına bakmak gördüyseniz:

  • İlerlemenize yardımı olacak ya da olan kişilere takdirinizi göstermenizde fayda var.

Rüyada kadının gözlerine bakmak sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine delalet eder.

Rüyada yaşlı bir kadına bakmak kurulu düzenin yıkılacağına ve tüm emeklerinin boşa gideceğine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yaşlı kadına bakmak para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine işarettir.

Rüyada kadına bakmak bunun kendisi için büyük şans olacağına, ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada pencereden gökyüzüne bakmak ilerleyeceğine, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına alamet eder.

Rüyada sevgiliyle ev bakmak kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, mutlu olunacağına, kendisini çok yakında bazı güzel olayların içinde bulacağına, dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada gelinlik giyip aynaya bakmak sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına hem de hakkında konuştuğu kişiden özür dileyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada gece denize bakmak belirsizlikler yaşanması yüzünden gelecek için adım atmakta zorluk çekileceğine, yeni bir yol tutulacağına, bolluk ve berekete kavuşacağına alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top