Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara peçeli kadın görmek

Rüyada kara peçeli kadın görmek

Rüyada kara peçeli kadın görmek düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada kara peçeli kadın gördüyseniz:

  • Sizi anlayan eski dost, meslektaş veya ortaklarınızdan yardım isteyebilirsiniz.

Rüyada kara peçeli kadın görmek kişinin aile ve iş ortamında yeniden huzurun egemen olacağına, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, elinin bolluğa kavuşacağına ve yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kara peçeli kadınlar görmek makama ve rızka sahip olacağına, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, çok kötü sonuçlar doğuracağına işaret eder.

Rüyada kara peçe görmek hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, geç de olsa huzura erileceğine işarettir.

Rüyada siyah peçeli kadın görmek sorunların tamamen ortadan kalkacağına, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, hayır vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada peçeli kadınlar görmek kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına ve ortaya konulan projeler sayesinde katbekat fazla kazanç elde edileceğine, işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına inanılır.

Rüyada yüzü peçeli kadın görmek büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, aile hayatında çok sevindirici ve güzel bir haber alınacağına rivayet eder.

Rüyada peçeli kadın görmek hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, onlar adına aç insanları doyuracağına, fakir çocukları giydireceğine işaret eder.

Rüyada peçeli adam görmek üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına, iyileşeceğine, kısmet alacağına, kurulu düzenin bozulacağına, kötü sözler duyulacağına, kısmetin kapanacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, huzurlu günlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments