Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadın konuşmak

Rüyada kadın konuşmak

Rüyada kadın konuşmak kendi işine sahip olacağına, hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına, gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına, problemleri teker teker çözeceğine, çalışıyorsa terfi alacağına işarettir.

Rüyada kadın konuşmak gördüyseniz:

  • Kendi hakkınızda öğrenebileceğiniz bazı şeyler sizi şaşırtabilir.

Rüyada güzel bir kadınla konuşmak beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, darda kalacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına delalet eder.

Rüyada çarşaflı kadınla konuşmak yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına ve çok rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına tabir olunur.

Rüyada kadınla konuşmak umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına işarettir.

Rüyada tanımadığın kadınla konuşmak çok verimli bir çalışma içine girileceğine, zenginlik sahibi olunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yabancı bir kadınla konuşmak işlerinin çok iyi bir hal alacağına, toparlanacağına, kendine geleceğine, kazancını iki kat arttıracağına işaret eder.

Rüyada ölü kadınla konuşmak yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, karı koca olarak oturup sorunun ne olduğunu konuşacaklarına, bu sayede aralarındaki problemlerin çözüleceğine, kem gözlerden ve nazardan korunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evli kadınla konuşmak işlerin günden güne artacağına, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, geride bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada ünlü bir kadınla konuşmak maddi sorunlarının çözüleceğine, insanların yasa ve kedere boğulacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments