Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadın kıyafetleri giymek

Rüyada kadın kıyafetleri giymek

Rüyada kadın kıyafetleri giymek kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, bu sayede kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına ve sıkıntı çekeceğine, zor geçecek bir eğitim dönemi geçirileceğine ve beklenen sonuca ulaşılamayacağına tabir olunur.

Rüyada kadın kıyafetleri giymek gördüyseniz:

  • Ani teklifler, olanaklar veya davetler karşısından ne cevap vereceğinizi şaşırabilirsiniz.

Rüyada kadın kıyafeti giymek sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, geçim derdinden, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşayacağına, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına delalettir.

Rüyada kadın kıyafetleri giymek rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, yani babasına benzeyeceğine, hiçbir zaman yokluğa düşmeyeceğine işaret eder.

Rüyada erkeği kadın kıyafetiyle görmek elinde avucunda ne varsa hepsini satmak zorunda kalacağına ve çevresindeki kişiler tarafından desteklenmeyeceğine, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, bu durumlardan kurtulmak için çok sevdiği ve değer verdiği kişilerden destek isteyeceğine, büyük bir ikilemde kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkeği kadın kıyafetleriyle görmek para sıkıntısının olmayacağına, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kadın kıyafeti giymiş erkek görmek zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, kişinin rahat ve huzurlu hayatının sona ereceğine delalet eder.

Rüyada siyah kıyafetli kadın görmek kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına, yüzünün güleceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine işaret eder.

Rüyada bir erkeği kadın kıyafetiyle görmek işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, emeklerinin boşa gideceğine, işlerinin aksayacağına, çok başarılı olacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kadın kıyafeti giyen erkek görmek iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, çözüm yolları bulamayacağına, karşısına hayır ve uğur getirecek işlerin çıkacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments