Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadın kıyafeti giymek

Rüyada kadın kıyafeti giymek

Rüyada kadın kıyafeti giymek iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, her attığı adımda amaçlarına bir adım daha yaklaştığına ve çok büyük zorluklar yaşasa bile ve birçok problem ile karşılaşsa bile yine de en kısa zamanda muradına ereceğine, çok sevineceğine ve heyecanlanacağına, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine ve rüya sahibinin, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, bir arabulucu gibi davranarak ortamı sakinleştireceğine tabir olunur.

Rüyada kadın kıyafeti giymek gördüyseniz:

  • Sempatikliğinizi korumalı, politik olmalı, yüzleşilmesi gereken durumlardan kaçınmalısınız.

Rüyada kadın kıyafeti giymek sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına ve bu olaylardan çok etkilenileceğine, kazancının günbegün artacağına inanılır.

Rüyada kadın kıyafetleri giymek kafasındaki soru işaretlerinden, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkeği kadın kıyafetleriyle görmek eski sosyal hayatın dışında kalınacağına, kariyer sahibi olacağına, ilerleyeceğine, tüm fırsatları değerlendireceğine alamet eder.

Rüyada bir erkeği kadın kıyafetiyle görmek daha fazla gelir elde edeceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, iş hayatının çok sorunlu bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada kadın kıyafetli erkek görmek başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, sorunlarından, sıkıntılarından, kararsızlığından, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz kıyafetli kadın görmek gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü yaşayacağına, kendine olan güvenin tazeleneceğine inanılır.

Rüyada siyah kıyafetli kadın görmek onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, hasta ise bakacağına, hayırsız kişilerle muhatap olmak zorunda kalınacağına, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine inanılır.

Rüyada kadın kıyafeti giymiş erkek görmek aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, Allah yolunda büyük ve güzel işler yapacağına, bilmek istediklerini öğreneceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments