Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadın kadına nikahlanmak

Rüyada kadın kadına nikahlanmak

Rüyada kadın kadına nikahlanmak kişinin sıkıntılı, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, kişinin gönlünün ferahlayacağına, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zenginliğinin, konforunun artacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine, kazanç elde edeceğine, birikim yapacağına, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada kadın kadına nikahlanmak gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın tekliflerini kabul etmemelisiniz.

Rüyada kadın kadına nikahlanmak iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, düzelmeyen bir sorunun bir anda çözüm bulacağına, sağlık sorunlarının geçici olacağına yorulur.

Rüyada bir kadınla nikahlanmak daha fazla gelir sahibi olunacağına, kendini toparlayamayacağına, sık sık alışverişe gidebileceğine rivayet eder.

Rüyada nikahı olacağını görmek sadece kendisini düşüneceğine, gayrimenkul veya taşınmaz bir mülk sahibi olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının günden güne artacağına inanılır.

Rüyada nikah dairesi görmek söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine, iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine alamet eder.

Rüyada kendi imam nikahını görmek çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, özlem gidereceğine, sorunların tamamen biteceğine alamet eder.

Rüyada papazın nikah kıydığını görmek elden arka arkaya paralar çıkacağına, daha çok kazanmaya başlayacağına, kısmetinin kapanacağına rivayet eder.

Rüyada nikah memuru olduğunu görmek içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına ve rahata ereceğine, eskisinden daha büyük ve daha karlı işlere gireceğine, iyi olan hayatının ve hayat şartlarının kısa süre içinde olumsuz yönde değişmeye başlayacağına işarettir.

Rüyada imam nikahının kıyıldığını görmek gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments