Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nikahı olacağını görmek

Rüyada nikahı olacağını görmek

Rüyada nikahı olacağını görmek rahatlığa ve güzel bir yaşantının geleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına, zor bir dönemi zararsız bir şekilde atlatacağına, yanında başkalarını da çalıştıracak kadar işlerin iyi gideceğine, iyi geçineceğine ve hep afiyette kalacağına, şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine, büyük kazançlar elde edeceğine ve çok huzurlu bir hayata sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada nikahı olacağını gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız size istediğiniz alanlarda doğru kararlar almanızda yardımcı olabilirler.

Rüyada nikah tarihi aldığını görmek yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine ve zorlukların aşılacağına, kendisinin de günlerce bunun tedirginliğini yaşayacağına, rızkının genişleyeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına alamet eder.

Rüyada nikah töreninde bulunmak yaptığı çalışmaların heba olacağına, yenileceğine, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine yorulur.

Rüyada biriyle nikahlanmak makbul olan mallara kavuşacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine delalet eder.

Rüyada nikah törenine gitmek bazı kişiler ile ortak olacağına ve rahat hissedeceğine, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, mali konularda yeterince dikkatli davranmadığı için sürekli bir dar boğaz yaşayacağına inanılır.

Rüyada yeniden nikahlanmak yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına tabir olunur.

Rüyada oğlunun nikahlandığını görmek çok büyük ve hayırlı başarılar ve kazançlar elde edeceğine, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendini nikah masasında görmek bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, işlerinin kötüye gideceğine, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle nikah kıymak kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, yokluk çekmeyeceğine, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine ve aile büyüklerine saygıda kusur etmeyen, hayırlı bir evlat olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments