Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadın genital organı görmek

Rüyada kadın genital organı görmek

Rüyada kadın genital organı görmek üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine ve kısa bir süre içinde çok büyük bir mutluluk duyacağı ve büyük bir rahatlama yaşamasına yardım edecek bir tatile çıkacağına, ekonomik olarak darlığa düşeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, maddi olanakların artacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, kavgaların büyüyeceğine, yoksulluktan sonra zengin olmaya alamet eder.

Rüyada kadın genital organı gördüyseniz:

  • Hiçbir şey göründüğü kadar kötü olmayabilir.

Rüyada kadın genital organı görmek işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşturulacağına, hiçbir zaman dinini boşlamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kadın genital organ görmek rahat bir hayat sürüleceğine, kazancının günden güne artacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine delalettir.

Rüyada erkek genital organı görmek çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, hayatındaki meselelere doğru açıdan bakmasıyla tüm sorunlarına kısa sürede çözüm bulacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına inanılır.

Rüyada kadın genital bölgede kıl görmek problemlerinin çözüleceğine, yaşadığı tatsız, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, insanlara yol göstereceğine, hasretin biteceğine delalettir.

Rüyada kadın genital bölge görmek iflas edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, düzeninin bozulacağına, helal ve bol rızka kavuşacağına, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına delalet eder.

Rüyada kadın genital bölgesi görmek aile hayatı içinde rahat edeceğine, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine yorulur.

Rüyada kadının genital bölgesini görmek heyecan yaratacak olaylar yaşanacağına, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, içinin hafifleyeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının genital bölgesini görmek bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine ve daha fazla maddi olanak sahibi olacağına, kendisini kıskanan ve yolunu kesmeye çalışan rakiplerine fark atacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments