Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadın genital organ görmek

Rüyada kadın genital organ görmek

Rüyada kadın genital organ görmek ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, hafifleyeceğine, mutlu olacağına, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, bazı kişiler ile iş ile ilgili ortaklıklar kurulacağına, başına çok güzel olaylar geleceğine, çok büyük zarar ettiği için insanların kendisine borç vermeyeceklerine ve uzun zamandan beri yaptığı işi, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kadın genital organ gördüyseniz:

  • Ani harcamalarınız yaptıklarınızla yakından ilgilenen bir kişiyle aranızda tartışma yaşanmasına neden olabilir.

Rüyada kadın genital organ görmek sorunlarını bu sayede bitireceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına ve bir gün gurbete gitmesi gerekirse bunu kabul etmeyeceğine, elinin darlığa düşeceğine delalettir.

Rüyada kadın genital organı görmek sahip olduğu kılları sattığını gören kişinin de Allah yolunda ilerleyip, ilim irfan sahibi olacağına, kötü sözler duyulacağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada erkek genital organı görmek rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, mevlit okutacağına delalettir.

Rüyada kadın genital bölge görmek alım gücünü yitireceğine, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kadın genital bölgesi görmek maddi gücünü kaybedeceğine, çok zengin olmasa dahi kimseye el açmadan ömrünü tamamlayabileceğine, onun iyi olduğunu öğreneceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına delalet eder.

Rüyada kadının genital bölgesini görmek çok mutlu olacağı günler geçireceğine, yolculuğa ve bununla erişilecek hayra, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada kadın genital bölgede kıl görmek sorunlarını halletmeyi bileceğine, uzun bir süre boyunca bu kişi ile devam ettikten sonra artık birçok konuda bu kişiden destek alınacağına, ancak atacağı bazı adımlar sayesinde bu sorunlardan kurtulup yaptığı şeyden ötürü büyük pişmanlık yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada genital bölgeye ağda yaptığını görmek buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine, hem işinde başarılı olacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments