Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaş kesmek

Rüyada arkadaş kesmek

Rüyada arkadaş kesmek yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, onları tebrik edeceğine, ettiği dualar sayesinde kurtulacağına, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına, mutluluğu uzakta aramaktan vazgeçeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, kendisini düşünmenin dışında sevdikleri için de her zaman çaba harcayacağına işaret eder.

Rüyada arkadaş kesmek gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu kendinize çok fazla sorun etmeyin.

Rüyada arkadaşının kafasını kesmek kazancın devamlı olacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, eline geçen kazancın bereketsiz olacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşının elini kesmek bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine, ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşın saçını kesmek yeni ve daha büyük hedeflere göz dikileceğine, iflas edeceğine ancak yine de yılmayıp ayağa kalkmak için yeni yollar arayacağına, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşının tırnağını kesmek kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına, hemen olmasa bile gelecekte kendisine mutlak suretle, başarı, kazanç ve kar getireceğine, şansının açılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının kolunu kesmek moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, kıvrak zekâsı sayesinde de işinde alıp yürüyeceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşını kesmek kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, rakiplerini alt edeceğine, karlı işler alacağına, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına ve kısa süre sonra da onları tamamen geçeceğine delalettir.

Rüyada arkadaşının saç kesmek her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, zafer ve bol kazanç getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşımın saçını kesmek yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, umutsuz olacağına, fırsatların daha büyük getirileri olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments