Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada insanın başını kesmek

Rüyada insanın başını kesmek

Rüyada insanın başını kesmek eşlerin muhabbetinin artacağına, şansının ve kısmetinin de açılacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine ve sonunda da içindeki şeytana yenilerek, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, ters giden işlerin düzeleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına yorulur.

Rüyada insanın başını kesmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda gereğinden fazla kolaycı düşünüyor olabilirsiniz.

Rüyada insan başı kesmek sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, başarıya giden yolunun engelsiz olacağına, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine ve kendisini baştan aşağı yenileyerek herkesin takdirini toplayıp büyük beğeni kazanacağına yorulur.

Rüyada insanın başını kesmek kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine ve geçim sıkıntısından kurtulmasını sağlayacağına, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına işaret eder.

Rüyada köpeğin başını kesmek zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, bir sebeple insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, moral bozukluğu yaşanacağına yorulur.

Rüyada sol baş parmağını kesmek içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yılan başı kesmek bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine, çok büyük bir sevinç duyulacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada horoz başı kesmek kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayak baş parmağını kesmek büyük borçlara girmeyeceğine, hataların telafi edileceğine, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada aslan başı kesmek çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, bekarlar için hayalini kurdukları gibi bir kısmetle evlilik gerçekleştireceklerine, tersliklerin yoluna gireceğine, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments