Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hayvan başı kesmek

Rüyada hayvan başı kesmek

Rüyada hayvan başı kesmek güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, sıkıntılardan kurtulup ferahlamaya, rakiplerden gelecek her türlü kötülük için önlem alınacağına, o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına işaret eder.

Rüyada hayvan başı kesmek gördüyseniz:

  • Yanlış anlaşılmalara veya hayal kırıklıklarına açıksınız.

Rüyada hayvan başı kesmek hafifleyeceğine, rahatlayacağına, işlerinin istediği gibi olacağına, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına inanılır.

Rüyada başı olmayan hayvan görmek anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, inancının zayıflayacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, bir yere taşınmaya yorulur.

Rüyada küçük baş hayvan görmek evli kişiler için ise, mutlu bir yuvaya sahip olacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok iyi işlere imza atacağına ve rahat edeceği bir döneme gireceğine, şansın bir türlü dönmeyeceğine inanılır.

Rüyada hayvan başı görmek alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, inanca ve cesarete sahip olacağına, kendisini kıskanan kişilerden birinin kötülük yapmak için attığı bir adımı kazançlı bir fırsata çevireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hayvanın boğazını kesmek üzüntü duyduğu birçok konuda istemeden de olsa zor zamanlar yaşanmasına sebep olacağına, yeni başlangıçlar yapacağına, iftiraya uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyükbaş hayvan kesmek çok büyük adımlar atılacağına, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine ve bu sayede hayır duaları alınacağına, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine işaret eder.

Rüyada büyük hayvan kesmek aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, zarar verici olaylar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada hayvan kesmek maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments