Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada insan başı kesmek

Rüyada insan başı kesmek

Rüyada insan başı kesmek iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, zor durumlarda kalacağına, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği insana kavuşacağına, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, kişinin davranışlarına ve tutumuna yeniden özen göstererek, üzerindeki kötü imajı sileceğine alamet etmektedir.

Rüyada insan başı kesmek gördüyseniz:

  • Yaptığınız işlerle kendinizden söz ettirmesini biliyorsunuz.

Rüyada insan başı kesmek kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, sıkıntılarının daha da artacağına, kulağa gelen bu sözler nedeniyle kısa süreli üzüntü çekileceğine delalet etmektedir.

Rüyada insanın başını kesmek korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, artık kötü günler yaşamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kadın başı kesmek hastaysa şifa bulacağına, kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına alamet eder.

Rüyada soğanın başını kesmek işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, zor günler geçirenlerin, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada adamın başını kesmek bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına alamet eder.

Rüyada düşmanın başını kesmek tövbe edip daha düzgün ve iyi bir hayat yaşanacağına, afiyette olacağına, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine tabir olunur.

Rüyada yılan başı kesmek huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, işlerin düşeceğine, yüklü bir miktar borç verileceğine işaret eder.

Rüyada baş kesmek hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine, rüya sahibinin hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments