Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz kadın ayakkabısı görmek

Rüyada beyaz kadın ayakkabısı görmek

Rüyada beyaz kadın ayakkabısı görmek çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına ve kaderinin yüzüne güleceğine, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, sonrasında pişman olsa da kayıpların telafi edilmesi mümkün olmayan hale geleceğine inanılır.

Rüyada beyaz kadın ayakkabısı gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı hareketlerinin istenmeyen sonuçlarını öngöremiyor olabilirler.

Rüyada beyaz kadın ayakkabısı görmek sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kadın ayakkabısı giymek yüksek diploma alacağına, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, eline geçen fırsatların yeni yollar açması sayesinde maddi ve manevi durumunun gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine işarettir.

Rüyada siyah kadın ayakkabısı görmek kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, ağız tadının kaçacağına delalet eder.

Rüyada kadın ayakkabı görmek sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, adaletin geleceğine alamet eder.

Rüyada topuklu kadın ayakkabısı görmek diplomalarının artacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği bir şeye kavuşacağına, sevinçli haberlere inanılır.

Rüyada kırmızı kadın ayakkabısı görmek farklı hobiler ve alışkanlıklar gelişeceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, hayatını güzelleştirecek, kolaylaştıracak, ve elini bollaştıracak hayırlı menfaatlere kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada topuklu ayakkabı giyen kadın görmek ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, dertlerin ve sıkıntıların çözüm bulacağına, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, yeteneklerinin ve yapabileceklerinin farkına varacağına ve kendi içine yolculuk yaparak, kendisini keşfedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kadın ayakkabısı almak ömür boyu yaşayacağı bir pişmanlığa ve arzu ettiği mutluluğa kavuşamayacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına, zaman içinde kendisini daha iyi yerlerde bulacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments