Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koşmak isteyip koşamamak

Rüyada koşmak isteyip koşamamak

Rüyada koşmak isteyip koşamamak sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, büyük adımlar atacağına, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına alamet etmektedir.

Rüyada koşmak isteyip koşamamak gördüyseniz:

  • Bir süredir yere çakılmış izlenimi veren ortak kaynaklarla bağlantılı veya duygusal iş birlikleri hız kazanabilir.

Rüyada koşmak isteyip koşamamak arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kazancın her geçen gün daha da artacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kaçmaya çalışmak ama koşamamak yapılan planların alt üst olacağına, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada koşmaya çalışıp koşamamak güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, gireceği bir proje sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çaresiz durumlara düşeceğine, yanlış anlaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hızlı koşamamak Rüya sahibinin belini büken borçlarından kurtulmasına, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta koşmak yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına delalet eder.

Rüyada kırda koşmak eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına inanılır.

Rüyada plajda koşmak sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, onlarla arasının açılacağına delalet eder.

Rüyada kabeye koşmak aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, arka arkaya pek çok iş teklifi geleceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments