Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden kaçıp kurtulmak

Rüyada birinden kaçıp kurtulmak

Rüyada birinden kaçıp kurtulmak yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, dertlerin günden güne daha da artacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, tüm evlatlarının da kendisi için çok hayırlı olacağına, işlerin daha kötüye gitmesiyle yapılan hataların daha da büyük zarar getireceği ve bir türlü gereken yükselişin sağlanamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinden kaçıp kurtulmak gördüyseniz:

  • Çok önemli destekler, yardımlar ya da gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada ayıdan kaçıp kurtulmak düzenin bozulacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, pek çok olumlu gelişmelere alamet etmektedir.

Rüyada kaçırıldıktan sonra kurtulmak elde edeceği zaferlerin arkasında hem ailesinin, hem de sevdiklerinin olacağına, çok büyük ve hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, bir koyduğu işten üç alacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada düşmandan kaçıp kurtulmak çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, içinin rahatlayacağına, gönlünce harcama yapmasına, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kaçırılmaktan kurtulmak daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, zarar edeceği bir durumdayken sorunun ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada yangından kaçıp kurtulmak sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, istediklerini elde edeceğine, kazancının ve zenginliğinin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada kaçıp kurtulmak maddi olarak zor bir döneme girileceğine, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına rivayet eder.

Rüyada savaştan kaçıp kurtulmak elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, hayırlı bir terfi alınacağına, orada tatsız olaylar yaşayacağına işarettir.

Rüyada kaçırılıp kurtulduğunu görmek hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments