Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaçırılmak üzere olduğunu görmek

Rüyada kaçırılmak üzere olduğunu görmek

Rüyada kaçırılmak üzere olduğunu görmek mesleki anlamda kendini ve pozisyonunu geliştirmek için yeni ortalıklar ve yeni yatırımlar yapacağına, düşman hususunda keder ve üzüntüye, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, bir yandan cenaze olacağına, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yapılan çalışmalar karşılığında büyük bir maddi kazanca sahip olunacağına, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına işaret eder.

Rüyada kaçırılmak üzere olduğunu gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız veya yakın çevrenizle ilişkilerinizi sorgulayabilir, verdiğiniz ölçüde karşılık görüp görmediğiniz sorusuna cevap arayabilirsiniz.

Rüyada en yakın arkadaşının kaçırıldığını görmek çok büyük üzüntü duyacağına, pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına, yokluk ve fakirlik göreceğine alamet eder.

Rüyada elinden balık kaçırmak çok istenen bir şeye sahip olunacağına ve zorlukların aşılacağına, dertlerinin sona ereceğine, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine delalettir.

Rüyada birinden kaçtığını görmek geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, sorunların ancak birlikte hareket edilerek çözüleceğine, kazançlı işlere yatırım yapacağına rivayet eder.

Rüyada kardeşimin kaçırıldığını görmek evine huzur ve bereketin geleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına inanılır.

Rüyada eşinden kaçtığını görmek kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin kaçtığını görmek zararların üst üste geleceğine, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük abdestini kaçırmak iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, fakirlik yaşayacağına, fakir fukaranın karnının doyurulacağına tabir olunur.

Rüyada erkek kaçırmak unuttuğu birçok duyguyu bu kişi ile tekrar hatırlayacağına, moralinin, keyfinin kaçacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments