Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada en yakın arkadaşının kaçırıldığını görmek

Rüyada en yakın arkadaşının kaçırıldığını görmek

Rüyada en yakın arkadaşının kaçırıldığını görmek içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına, sıkıntının, derdin sona ereceğine, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, yaşlanmayacağına ve enerjisini kaybetmeyeceğine delalet eder.

Rüyada en yakın arkadaşının kaçırıldığını gördüyseniz:

  • Başkalarının sorunlarına vakit ayırmaktan asıl odaklanmanız gereken konuları unutabilirsiniz.

Rüyada en yakın arkadaşının kaçırıldığını görmek borçların ödeneceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına alamet eder.

Rüyada en yakın arkadaşıyla sevgili olduğunu görmek bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, mutsuz, üzgün ve hasta olacağına, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada en yakın arkadaşla kavga ettiğini görmek atılan adımların boşa çıkacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, bu çalışmaya benzer sorunlu işleri çözmek için öne çıkacağına, evde dinlenmek zorunda olacağına rivayet eder.

Rüyada en yakın arkadaşını dövmek kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, çok zor günler geçirebileceğine ve hayal ettiği şeylerden gün geçtikçe uzaklaşacağına inanılır.

Rüyada en yakın arkadaşının ağladığını görmek bundan da son derece mutlu olacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine, rüya sahibinin yeniden iç huzuru bularak daha iyi bir hayata kavuşacağına, karşısına çıkacak pürüzlerin kendisini yıldıramayacağına delalettir.

Rüyada en yakın arkadaşınla küsmek mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına ve güzel günler göreceğine, hayallerinin suya düşeceğine, sağlık sorunlarını kısa zamanda aşacağına alamet etmektedir.

Rüyada en yakın arkadaşını sevgilin olarak görmek böylece aralarındaki buzların eriyeceğine, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine ve yerine getiremeyeceği sözler verip çok zor durumlarda kalacağına, emek verilen ve üzerinde çok çalışılan işlerin istenilen şekilde sonuçlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada en yakın arkadaşının öldüğünü duymak ömrünün sonuna kadar okumaya ve öğrenmeye olan hevesini kaybetmeyeceğine, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, insanlara ilim irfan aşılayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments