Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakaya yapışmak

Rüyada yakaya yapışmak

Rüyada yakaya yapışmak evlatların da ilim irfan sahibi kimseler olacaklarına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, muradına ereceğine ve onunla çok mutlu olacağına, övgülerle ve başarılarla dolu bir yaşam sürüleceğine, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, iflas edeceğine, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, nefsine uyacağına, rahat bir hayat yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada yakaya yapışmak gördüyseniz:

  • Ufak girişimler harikalar yaratabilir.

Rüyada yakaya yapışmak dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, can sıkıntısının sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada yakasına yapışmak bol kazanç getireceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına, aile bireylerinden birine yardımcı olacağına inanılır.

Rüyada birinin yakasına yapışmak planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına, sevdiği kişiler ile birlikte daha önce el atmaya cesaret edemeyeceği bazı büyük ve yorucu çalışmalara imza atacağına, çok büyük kazançlar elde ederek işlerini iyi yerlere taşıyacağına işaret eder.

Rüyada yere yapışmak tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, sosyal konumunun değişeceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sülük yapışmak haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine işaret etmektedir.

Rüyada sobaya yapışmak umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına, yolları ayırma ve ilişkileri noktalama yönünde kararlar alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada dişine sakız yapışmak iç dünyanızın sakinleşeceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına işaret eder.

Rüyada tavuk yakalamaya çalışmak emeklerin boşa gitmeyeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments