Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabuz görmek

Rüyada kabuz görmek

Rüyada kabuz görmek işinin gücünün rast gideceğine, kazancının artacağına, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, hiç tahmin etmediği kadar iyi bir çalışmaya yardımcı olacağına, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, daha fazla zenginlik elde etmek için de hak olmayan kararları uygulayacağına alamet eder.

Rüyada kabuz gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizinle görüşme konusunda isteksizlik gösteriyorsa ilişkiyi gözden çıkarma zamanı gelmiş olabilir.

Rüyada yeşil kaplı kuranı kerim görmek uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, hasretin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kap içinde su görmek zarar edilen işlerin yoluna gireceğine, kişinin sülalesindeki erkek birey sayısının artacağına, evdeki bu huzurlu ortamın rüya sahibinin meslek hayatında da başarılı olmasına vesile olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada balkon kapısı kapatmak ön planda kalmayı sağlayacağına, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine delalettir.

Rüyada namaz kılarken kabeyi görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Rüyada kabede uçtuğunu görmek hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına ve hayatın yüzüne güleceğine, tartışmaların araya giren insanlar sayesinde çözüme kavuşacağına, başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına inanılır.

Rüyada kabede ağlamak yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada kabe kapısını görmek nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine inanılır.

Rüyada işyerini kapatmak yeni bir adım atılacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments