Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kap içinde su görmek

Rüyada kap içinde su görmek

Rüyada kap içinde su görmek bir bebek sahibi olunacağına ya da evlilik konusunda bir adım atılacağına ve büyük bir huzura erileceğine, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, kalabalık ortamlarda nazara uğramaya, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine ve bu sayede maddi anlamda sorun yaşanmayacağına, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine ancak dikkat edilmezse yeni ve daha büyük sorunlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, bugüne kadar hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olacağına inanılır.

Rüyada kap içinde su gördüyseniz:

  • Limitlerinizi zorlayıp zorlamadığınızı kontrol ederek ilerlemenizde fayda var.

Rüyada bir kabın içinde su görmek çok büyük bir acı duyacağına, hayatının yoluna girmeye başlayacağına, çalıştığına değeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına işaret eder.

Rüyada kabeyi su içinde görmek üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, tövbe etmeden vefata, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kap içinde su görmek verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine ama bu durumun kişiye maddi anlamda büyük darbe vuracağına yorulur.

Rüyada kabın içinde su görmek özel hayatında mutlu olacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, çok büyük kazançlar getireceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine yorulur.

Rüyada kabenin içinde namaz kıldığını görmek rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, dönülmez yollara gireceğine ve onlarla tüm gemileri yakacağına delalet eder.

Rüyada kendini kabrin içinde görmek aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, rüya sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına delalet eder.

Rüyada kabenin içinde dua etmek her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayın içinde kabeyi görmek gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments