Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada namaz kılarken kabeyi görmek

Rüyada namaz kılarken kabeyi görmek

Rüyada namaz kılarken kabeyi görmek bazen de kişinin bir tehlike ile karşı karşıya kalacağına, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, borçlarının azalacağına, geçim sıkıntısının bitip, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına, bir sebeple rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada namaz kılarken kabeyi gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenin, yanılmayacaksınız.

Rüyada kabede namaz kılındığını görmek bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, hayatının istediği gibi yürüyeceğine, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine inanılır.

Rüyada namaz kılarken kabeyi görmek dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada kabede namaz kılanları görmek yanlış adımlar atacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına, mal ve para yönünden büyük bir zarara uğrayacağına delalet eder.

Rüyada kabede namaz kılmak karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, kısmetinin artacağına, kazançlı bir adım atılacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine rivayet eder.

Rüyada kabeye doğru namaz kılmak telaşlı geçirilen günlerin kişiye mutluluk vereceğine, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, sorunlarının çözümünde destek olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine alamet eder.

Rüyada kabe imamıyla namaz kılmak hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, kendisinden yardım isteyen tüm insanlara yardımcı olup çok büyük destek verdiğine ve insanların kendisine çok büyük sevgi ve saygı besleyeceğine, kırgınlıkların biteceğine işarettir.

Rüyada kabede akşam namazı kılmak maddi gücünün artacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, kişinin tek başına kalacağına yorulur.

Rüyada kabenin içinde namaz kıldığını görmek aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments