Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada işyerini kapatmak

Rüyada işyerini kapatmak

Rüyada işyerini kapatmak gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, yüzünün güleceğine ve çok mutlu olacağına, parasal sıkıntılarının sona ereceğine, itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına, kendisini iş hayatında çok hayırlı bir mevkide bulacağına, en önemli anlarda destek görüleceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına, kişinin hem sağlığının hem de neşesinin bozulacağına, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına delalet etmektedir.

Rüyada işyerini kapatmak gördüyseniz:

  • Diğerleri ne derse desin, siz kendi bildiğiniz yolda devam edin.

Rüyada işyerini kapatmak hayırlı ve kısmetler ve rızklar elde edileceğine, insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, bu çalışmaların hayırlı bir şekilde sonlandırılması ile insanların imrendiği ve kıskandığı bir kişi olacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada işyerinin kapatıldığını görmek Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, gelir elde edeceğine, mal mülk sahibi olacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada işyeri kapatmak sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, mesleki kariyerini daha iyi hale getirmek için bir müddet yurt dışında yaşayacağına, zorlukların ve sorunların aşılacağına, engellerin ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin güç, kudret sahibi olacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine delalet eder.

Rüyada kabeye girememek evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kabede hurma yemek işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, asil kimselerden çıkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine işaret eder.

Rüyada evliya kabri görmek birbirlerine her konuda destek olacağına, ihanet dolu bir işe girileceğine, her türlü olasılığa karşı hazırlıklı olmasından ötürü zarar görmeden bu süreci atlatacağına delalettir.

Rüyada topraktan kap görmek günden güne daha artan başarılar kazanacağına, verimin kaçacağına, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada koltuk kaplatmak özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine, maddi anlamda feraha ermeye delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments