Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabede ağlamak

Rüyada kabede ağlamak

Rüyada kabede ağlamak iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, mal edineceğine tabir olunur.

Rüyada kabede ağlamak gördüyseniz:

  • Mevcut planlarınızda ufak tefek değişiklikler yapmanız gerekiyor.

Rüyada kabe ağlamak hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına rivayet eder.

Rüyada kabeyi tavaf ederken ağlamak anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine rivayet eder.

Rüyada kabeyi görüp ağlamak galibiyet kazanacağına, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, borçlarını ödemekte zorlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kabeye gitmek için ağlamak aile bireylerinden birinin hastalığı ile sarsılacağına, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine yorulur.

Rüyada kabeye bakıp ağlamak onun da kendisinin elinden tutarak kendisini yukarılara taşıyacağına, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kabeyi görerek ağlamak toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, umutlarının biteceğine rivayet eder.

Rüyada kabeyi görünce ağlamak ayıplanacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, çok büyük sevgi seline maruz kalınacağına ve ne zaman yardıma ihtiyacı olursa herkesin bir şekilde yardım edeceğine, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kabede ağlamak dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, stresten uzaklaşılacağına, rüya sahibi erkekse şansının açılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments