Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada insan kaburgası görmek

Rüyada insan kaburgası görmek

Rüyada insan kaburgası görmek samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine, isteklerin yerine geleceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, kendisine inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, işlerini yoluna koyacağına delalet etmektedir.

Rüyada insan kaburgası gördüyseniz:

  • Sizi tahrik eden gelişmelere sadece rutin planlarınız olduğu için arkanızı dönmemelisiniz.

Rüyada insan kaburgası görmek eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine işarettir.

Rüyada pişmiş kaburga görmek hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, görme ve alma şansına sahip olacağına, sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına inanılır.

Rüyada kaburgalı et görmek hayatı boyunca rahat yaşayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına delalettir.

Rüyada pişmiş kaburga eti görmek hayallerinin gerçekleşeceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, sorunların sürekli artacağına, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına delalet eder.

Rüyada kuzu kaburgası görmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, rahat ve kolay şekilde harcama yapacağına yorulur.

Rüyada kaburga kemiği görmek işlerinin açılacağına, bahtının güzelleşeceğine, meslek hayatının da başarılarla geçeceğine, o işi iyi yaptığı konusunda her yerde geçerli olacak bir belge alacağına alamet eder.

Rüyada koyun kaburgası görmek inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, ağız tadı ile yaşanacağına inanılır.

Rüyada kaburga pişirmek iç dünyasının da güzelleşeceğine, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments