Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabuk değiştiren yılan görmek

Rüyada kabuk değiştiren yılan görmek

Rüyada kabuk değiştiren yılan görmek beklenmedik bir anda bir dedikodunun muhatabı olunduğu ilan edileceğine, rahat ve güzel günler geçireceğine, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine ancak bu duruma rağmen çok sevdiği ve değer verdiği birisine çok büyük bir yardımda bulunacağına, ezilmeden, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, muradının gerçekleşeceğine, içinde bulunduğu sorunlu olaylardan ve durumlardan kurtulacağına, kendi ekmek teknesine sahip olacağına, güzel günler geçireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına alamet eder.

Rüyada kabuk değiştiren yılan gördüyseniz:

  • Annenizle ya da kızkardeşinizle veya aileden bir dişiyle gelişebilecek anlaşmazlıklarda dikkatli olmanız gerekiyor.

Rüyada kabuk değiştiren yılan görmek yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, hasta ise bakacağına, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine delalettir.

Rüyada yılanın kabuk değiştirdiğini görmek sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, güzel haberlerin alınacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, isteklerin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yılan kabuğu görmek sevinçli bir hayat süreceğine, büyük kazanç getirecek işlere gireceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada deri değiştiren yılan görmek ev içinde mutluluğun artacağına, büyük mutluluk duyulacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine tabir olunur.

Rüyada yılanın deri değiştirdiğini görmek tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya, gerçeklikten uzaklaşacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada renk değiştiren yılan görmek takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, zorluk çekilen konularda düze çıkacağına, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yılanı deri değiştirirken görmek geçiminin zor hale geleceğine, haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine, kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremez olacağına delalet eder.

Rüyada kabuklu yengeç görmek şansının yaver gideceğine, işlerinin açılacağına, planların tutmayacağına, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments