Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabri sulamak

Rüyada kabri sulamak

Rüyada kabri sulamak girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, uzun zaman önce bitirilmiş olan borçların tekrar alınacağına, canlanacağına, kendisi için mal mülk alacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kabri sulamak gördüyseniz:

  • Bazı konuları araştırmadan ya da gerekli soruları sormadan sonuca veya karara bağlamamalı ya da bazı kişileri cezalandırmamalısınız.

Rüyada kabri sulamak yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine ve yeni iş kollarına adım atılacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada hortumla çimleri sulamak rakipleri mağlup edeceğine, rahat bir hayatı olacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına işarettir.

Rüyada toprağı sulamak şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, iş hayatında ve aile hayatında düştüğü boşluktan kurtulması ve parasal olarak çok zor durumlara düşmemesi için yardım edileceğine ve herhangi şekilde ortaya çıkabilecek hastalık durumundan ötürü gereken ne varsa yapılacağına, düşmanına galip geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil biber sulamak hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, saygınlık göreceğine tabir olunur.

Rüyada fide sulamak yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına işarettir.

Rüyada pamuk sulamak kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına delalettir.

Rüyada ekin sulamak kazancın çoğalacağına, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine, kişinin maddi imkanlarının çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saksıyı sulamak rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments