Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annemin sesini duymak

Rüyada annemin sesini duymak

Rüyada annemin sesini duymak karısı şile arasının çok iyi olacağına, ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine, verimin ve bereketin geleceğine, maddi ve manevi kaynakların kısa süreli olarak zarara uğrayacağına, günbegün kötüleşeceğine, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, geleceğin çok parlak ve güzel olacağına tabir olunur.

Rüyada annemin sesini duymak gördüyseniz:

  • Karışık mesajlar veren kişilere nasıl tepki vereceğinizi şaşırabilirsiniz.

Rüyada ölmüş annenin sesini duymak hayli sağlam başarılara imza atacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, her geçen gün daha ünlü olunacağına ve çalışmalarla birlikte çok iyi bir noktaya gelineceğine alamet eder.

Rüyada ölmüş annemin sesini duymak ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine işaret eder.

Rüyada annenin sesini duymak daha zengin ve refah bir hayat süreceğine, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına inanılır.

Rüyada anne baba sesi duymak ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bir koyulan işten yüz kazanılacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölen annesinin sesini duymak sevilen kişiler sayesinde işte daha üst noktalara çıkılacağına, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada annemin sesini duymak zengin bir hayat sürüleceğine, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, işlerinin çok yolunda gideceğine işarettir.

Rüyada ölmüş annesinin sesini duymak kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, işini kaybedeceğine, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına inanılır.

Rüyada annesinin sesini duymak iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments