Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabir yaptığını görmek

Rüyada kabir yaptığını görmek

Rüyada kabir yaptığını görmek elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, işinde verimsiz olacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, kararlı ve isabetli adımlarının yüzünü güldürecek sonuçlar vereceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, şansın önünün kesileceğine çalışmaların kötüleneceğine ve kısmete mani olunacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine ve aşılan engellerin ardından çok beğenilen ve sevilen bir projenin sahibi olunacağına delalettir.

Rüyada kabir yaptığını gördüyseniz:

  • Belirsizlikler ön plana çıkabilir.

Rüyada kabir eşmek manevi rahatlamaya erileceğine, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, işlerin bozulacağına, kazancın düşeceğine delalettir.

Rüyada kabirlerde dolaşmak tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine delalettir.

Rüyada kabir kazdığını görmek uzun bir seyahate çıkılacağına, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölüyü kabirden çıkarmak işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, gelecek ile ilgili çok büyük düşünceleri ve hayalleri olduğuna, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine yorulur.

Rüyada kabir toprağı görmek çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, hataları için ettiği tövbelerin de Allah katında yerini bulacağına, çocuklarının fazla olacağına tabir olunur.

Rüyada kabir çukuru görmek sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada kabir kazmak günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, huzurlu ve sağlıklı olunacağına, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına yorulur.

Rüyada kabirde su görmek çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, evinin düzenini, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments