Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabeyi tavaf yapmak

Rüyada kabeyi tavaf yapmak

Rüyada kabeyi tavaf yapmak ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, verimli işlere gireceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, belirsiz durumların sona erip kişinin hedeflerine daha temiz ve net bir yoldan ilerleyeceğine, aile hayatında sevinileceğine, tamamen içine kapanacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kabeyi tavaf yapmak gördüyseniz:

  • Zaten az arkadaşınız var, bence biraz da başkalarını düşünün.

Rüyada kabeyi tavaf yapmak zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine rivayet eder.

Rüyada kabede tavaf yapmak özel yaşamında da beklenmedik iyi gelişmeler sayesinde yalnızlıktan kurtulacağına, üzüntü yaşamaya, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine tabir olunur.

Rüyada kabe tavaf etmek sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine işaret eder.

Rüyada kabede tavaf etmek huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına işaret eder.

Rüyada kabeyi tavaf edenleri görmek ticaretten yana şanslarının açık olacağına, rüya sahibinin sağlığına geri kavuşacağına, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına ancak daha sonra sağduyulu davranılması ve daha sabırlı olunması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kabeyi tavaf edememek sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına, kişinin yaşadığı tüm aksiliklerin ve başarısızlıkların ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada kabeyi tavaf ederken ağlamak dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, hak yolunda bir yaşam süreceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada kabeyi tavaf etmek bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, bu atılımların kendisini çok sıkıntılı durumlardan kurtaracağına ve büyük bir değişim geçireceği bir döneme gireceğine, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments