Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabeyi selamlamak

Rüyada kabeyi selamlamak

Rüyada kabeyi selamlamak iş ve aile konusunda diğer insanlara daima yol göstereceğine ve işle ilgili olarak yapılan her şeyde büyük başarı kazandıracağına, eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına, işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, maddi imkânlarının artacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine işarettir.

Rüyada kabeyi selamlamak gördüyseniz:

  • Bazı kimseler için ya da bir insan için fedakarlık yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada kabeyi selamlamak stresini atacağına, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada namazı selamlamak sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, moral bulacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, dertlerine derman bulacağına tabir olunur.

Rüyada asker selamlamak yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine, özgüvenini yitirerek bir süreliğine iç dünyasına kapanarak yaşayacağına yorulur.

Rüyada insanları selamlamak her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, yeteneklerinin ve yapabileceklerinin farkına varacağına ve kendi içine yolculuk yaparak, kendisini keşfedeceğine, iyi kısmetleri olacağına, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada halkı selamlamak deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, sorun üstüne sorun yaşanacağına alamet eder.

Rüyada kabeyi görünce ağlamak işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada açık kapıyı kapatmak aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine işarettir.

Rüyada kabe kokusu duymak karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, çok sevineceği ve şaşıracağı bazı sürprizler ile karşılaşacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments