Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada insanları selamlamak

Rüyada insanları selamlamak

Rüyada insanları selamlamak büyük bir zenginliğe ve hayırlı ve güzel şeylere kavuşulacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, manevi olarak kalbin Allah aşkı ile dolacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, şansının yaver gideceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına, manevi rahatlamaya erileceğine tabir olunur.

Rüyada insanları selamlamak gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkileriniz ikinci planda olmakla beraber sizi mutlu etmeye yetecek seviyededir.

Rüyada insanları selamlamak saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, maddi gücünün azalacağına, sorunların çözülmesi için çok kararlı ve daha çevik davranılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada namazı selamlamak hayallerinin gerçekleşeceğine, kişinin isteklerine nail olacağına, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada asker selamlamak hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, kendisini kalıcı mutluluğa, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına alamet eder.

Rüyada halkı selamlamak kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kabeyi selamlamak özlemlerini bitireceğine, ortalığın karışacağına, kredi çekileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kolsuz insanlar görmek maddi sorunlarının çözüleceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine tabir olunur.

Rüyada insanın kafasını kesmek ev sahibi olunacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine delalettir.

Rüyada sevdiğin insanın yüzünü görmek yarattığı üzücü durumun ortadan kalkacağına, eğer üzüntü yaşıyorsanız bu üzüntülerin dağılıp yerini mutluluğa bırakacağına, maddi olarak sıkıntılı geçen bir dönemin kapatılacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments