Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabenin yükseldiğini görmek

Rüyada kabenin yükseldiğini görmek

Rüyada kabenin yükseldiğini görmek geçiminin güçleşeceğine, elinin döneceğine, rahat edeceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine ve uzun bir süre bu durumdan kendisini kurtaramayacağına, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, yanlış işlere girip mutsuz olacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, geleceğinin zenginlik ve mutluluk içinde geçeceğine inanılır.

Rüyada kabenin yükseldiğini gördüyseniz:

  • Duyduklarınıza hiç şaşırmayacaksınız.

Rüyada kabenin yükseldiğini görmek mutlu ve güzel günler yaşanacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada namaz kılarken yükselmek hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, kalkınacağına, ilerleyeceğine, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına delalet eder.

Rüyada zıplayarak yükselmek yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, yalan söyleyen bir kişinin aile ilişkilerine büyük zarar verecek bir yalanının ortaya çıkacağına işarettir.

Rüyada uçağa binip yükselmek yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, ilim sahibi insanlardan öğreneceklerini kendi yaşamına da uygulamaya çalışacağına, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına delalet eder.

Rüyada dalgalarla yükselmek rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, o işten ekmek yiyeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına alamet eder.

Rüyada maaşının yükseldiğini görmek yapılan hataların telafi edileceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, üzüntülerini bölüşeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yataktan yükselmek kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, rahat nefes almaya başlayacağına, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine delalettir.

Rüyada göğe yükseldiğini görmek bazı tartışmaların ortasında kalacağına, ana baba için hayırlı bir adım atılacağına, çok zor durumlara düşeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments