Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göğe yükseldiğini görmek

Rüyada göğe yükseldiğini görmek

Rüyada göğe yükseldiğini görmek aile hayatında mutlu bir yuva kurmak için çok hayırlı adımlar atacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, parasal ferahlığa çıkılacağına, refaha erişileceğine, kıskanılacak projelere imza atılacağına, onlardan ayrı kaldığı zamanlarda çektiği acıların da unutulacağına, işindeki verimliliğinin artacağına, onlara seve seve bildiklerini aktaracağına, olaylara yaklaşımlarında da hisleriyle hareket etmesinin zaman zaman sıkıntılar yaşamasına neden olarak sorunlarını büyüteceğine işarettir.

Rüyada göğe yükseldiğini gördüyseniz:

  • Bazen olayları akışına bırakmak yönetmeye çalışmaktan daha olumlu sonuçlar doğurabilir.

Rüyada göklere yükselmek ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, atılımlarının ve girişimlerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölüp göğe yükseldiğini görmek çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin göğe yükseldiğini görmek başarılı olundukça özgüvenin artacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada göğe doğru yükselmek ailesini hem gururlandıracağına hem de daha iyi şartlarda yaşatma imkânı elde edeceğine, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yerden göğe yükselmek yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine ve ne zaman başları sıkışsa insanların yardımına koşacağına rivayet eder.

Rüyada ölüp göğe yükselmek birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine, kişinin duygusal davranarak aldığı kararlar sonrasında geleceğini riske atacağına alamet etmektedir.

Rüyada göğe yükseldiğini görmek kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine delalettir.

Rüyada yerden yükseldiğini görmek kötü hastalıkların iyileşeceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine ve daha iyi bir hayata sahip olunacağına, yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments