Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yataktan yükselmek

Rüyada yataktan yükselmek

Rüyada yataktan yükselmek en basit olayların bile büyük birer problem haline geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş dünyasında üne kavuşulacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına ve bu haberden sonra aile arasında daha büyük ve ateşli tartışmaların başgöstereceğine, hep dinç ve genç kalacağına tabir olunur.

Rüyada yataktan yükselmek gördüyseniz:

  • Bazı dostlarınıza elindeki imkanları göstermek için hoş sürprizler yapabilirsiniz.

Rüyada yataktan yükselmek kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına, işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uçağa binip yükselmek herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada altin fiyatlarinin yükseldiğini görmek daha kolay bir hayata kavuşacağına, yeni işlere atılacağına, sermaye elde edeceğine, fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine inanılır.

Rüyada iple yükselmek sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine, kazancını arttıracağına, çocuklarıyla gurur duyacağı pek çok başarıya şahit olacağına delalettir.

Rüyada zıplayarak yükselmek bazı iş birlikleri yapacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, hayırla yad etmeye, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine rivayet eder.

Rüyada doların yükseldiğini görmek yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine işarettir.

Rüyada yukarıya yükselmek istediği her şeyi kolayca alabileceğine, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına, kederlerinin son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada namaz kılarken yükselmek bolluk, bereket ve rahat içinde yaşayacağına, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments