Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabenin ilk halini görmek

Rüyada kabenin ilk halini görmek

Rüyada kabenin ilk halini görmek tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, çok hızlı çıkacağı başarı merdivenlerinin geleceğini de erken yaşlarda garanti altına almasına neden olacağına, kişinin korkulardan, kuruntulardan, borçlardan, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, emeklerinin karşılığını da alarak zenginliğe kavuşacağına, hep dinç ve genç kalacağına, para sıkıntısı çekeceğine, çabalarının boşa çıkacağına, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına da işaret eden rüya, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, korkularından, ağrı ve sancılarından kurtulacağına işarettir.

Rüyada kabenin ilk halini gördüyseniz:

  • Bazı kişileri yaptıkları yanlışlar konusunda uyarmaya çalışmanız gergin diyaloglara neden olabilir.

Rüyada kabenin ilk halini görmek hayatın güzelliklerini görme ve yaşama fırsatı elde edeceğine, ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına işarettir.

Rüyada ilk defa adet olmak her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, değişen şartlara hızlı bir şekilde ayak uydurulacağına, her yaptığının arkasında destek veren ailesine karşı da iyi bir evlat olarak karşılık vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada ilk kez ilişkiye girdiğini görmek rahat bir nefes alınacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, küs olduğu bir kişiyle yeniden barışma, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ilk görev yerini görmek başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına, sağlığının geri geleceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Rüyada ilk kez adet olmak moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına tabir olunur.

Rüyada ilk yardım yapmak hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, iş hayatında saygı göreceğine, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada bakara suresinin ilk beş ayetini okumak ferah bir döneme girileceğine, eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına, yaşanan ayrılıkların biteceğine işarettir.

Rüyada ilk safta namaz kılmak sevindirici haberler alınacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments